Hoe kan ik een InnoPet® product bestellen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Hoe kan ik een buggy bestellen?

Wij verkopen onze producten niet rechtstreeks aan eindgebruikers, maar we werken via ons uitgebreide dealernetwerk. Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van een buggy, verwijzen we je graag naar onze store locator op onze officiële website. Klik hier om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Hier kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde winkels vinden die onze producten aanbieden. We raden aan om vooraf contact op te nemen met de desbetreffende winkel om de beschikbaarheid van de buggy te controleren. Mocht de voorraad van het gewenste product niet voldoende zijn, dan heeft de winkel de mogelijkheid om het product bij ons te bestellen.

Onze dealers zijn goed geïnformeerd en kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste buggy voor jouw behoeften. Als je meer informatie wilt over ons assortiment of specifieke productkenmerken, aarzel dan niet om met de winkel contact op te nemen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt bij het bestellen van onze producten via ons dealer netwerk.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0