De witte plastic buisjes van mijn Hercules 2.0 vallen uit de as. Wat kan ik doen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

We begrijpen de frustratie die kan ontstaan wanneer de witte plastic buisjes van de Hercules 2.0 uit de as vallen. Deze buisjes bevinden zich in de as en kunnen losraken en verloren raken bij herhaaldelijk demonteren en monteren van de wielen. We willen dit ongemak graag voor je oplossen.

Wanneer de buisjes los zitten: Trek het buisje uit de as, bedek de buitenkant van het buisje met secondelijm en plaats het buisje terug in de as. Wacht tot de lijm volledig droog is voordat je het wiel terug in de as plaatst.

Wanneer je een buisje kwijt bent: Vul het garantieaanvraag formulier in om nieuwe buisjes te bestellen. In de meeste gevallen kunnen de buisjes binnen garantie toegestuurd worden.

Als er is vastgesteld dat het vervangen van de buisjes niet onder garantie valt, bedragen de kosten voor het onderdeel €4,95 exclusief verzendkosten. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van je Hercules 2.0 zonder de zorgen van losse buisjes in de as.

Als je de nieuwe witte buisjes hebt ontvangen raden wij aan om deze met secondelijm vast te maken. Dit kan helpen om de buisjes stevig op hun plaats te houden, zelfs bij herhaaldelijke demontage en montage van de wielen.

Mocht je verdere vragen hebben of aanvullende assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we staan klaar om je te helpen.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0