Het voorwiel van mijn Comfort Air Eco of Comfort EFA Eco hondenbuggy klappert. Wat kan ik doen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Het ervaren van een klapperend geluid in het voorwiel van je Comfort Air Eco of Comfort EFA Eco hondenbuggy is niet ongewoon. Dit probleem wordt vaak veroorzaakt doordat de buggy per ongeluk tegen een verhoogde rand, zoals een stoeprand of tegel, wordt gereden zonder de buggy op te tillen. Gelukkig kan dit probleem meestal eenvoudig worden opgelost door de volgende stappen te volgen:

  1. Schroef de plastic spatplaat die zich boven het voorwiel bevindt, van het frame af.
  2. Je ziet nu een bout; deze bout dient iets te worden aangedraaid om ervoor te zorgen dat deze stevig vastzit en daarmee de voorvork op zijn plaats houdt. Draai de bout niet te strak aan, want dit kan de draaibaarheid van de voorvork beperken.
  3. Bevestig vervolgens de plastic spatplaat weer op het frame.

Om de bout aan te draaien heb je een bougiedopsleutel nodig. Het kan zijn dat je niet over dit gereedschap beschikt. Je kunt de bougiedopsleutel aanschaffen door contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier. De kosten bedragen €5,95 exclusief verzendkosten. Als je een bestelling wilt plaatsen, stuur ons dan een e-mail met je adresgegevens, zodat we de verzendkosten nauwkeurig kunnen berekenen.

bougiedopsleutel.jpg

Mocht bovenstaande oplossing het klapperende geluid niet verhelpen, dan kan het zijn dat de voorvork verbogen is. In dat geval dien je een vervangende voorvork te bestellen. Neem contact op met support@innopet.nl en vraag naar de beschikbaarheid en prijs voor dit onderdeel.

Door deze stappen te volgen, kun je het klapperende geluid in het voorwiel van je Comfort Air Eco of Comfort EFA Eco hondenbuggy elimineren en zorgen voor een soepelere rit. Mocht je verdere vragen hebben of aanvullende hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw tevredenheid is voor ons belangrijk, en we staan klaar om je te helpen.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0