Voorwiel klikt niet vast in het frame van mijn Sporty Dog Trailer Deluxe

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Het komt wel eens voor dat het voorwiel van de InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe niet vast wil klikken in het frame. Vervelend natuurlijk!

Dit kan worden veroorzaakt doordat de knop op het frame boven het voorwiel niet correct werkt of er vuil terecht is gekomen onder de knop. Hieronder staat beschreven hoe je dit probleem zelf makkelijk verhelpt.

Benodigdheden:

1 kruiskop schroevendraaier

Stap 1

Haal het voorwiel van het frame af en kantel de buggy zodat je de onderkant van de wagen kunt zien.

3. front wheel.png

Stap 2

Aan de onderkant van de buggy, op de plek waar je normaal het voorwiel in het frame steekt, zie je 2 schroeven.

Schroef deze los met de kruiskopschroevendraaier.

Image (2).jpg

Stap 3

Kantel de buggy nu weer terug met de onderkant op de grond.
Het kapje dat zich om de rode knop bevindt, kan nu verwijderd worden.

Haal nu ook de rode knop van zijn plaats. Wees voorzichtig, onder de knop zitten kleine onderdelen die je goed moet bewaren!

Image (1).jpg

Stap 4

Controleer of je alle onderdelen nog hebt: 1 rood kapje, 1 veer en 2 metalen pinnen.

Stap 5

Als je alle onderdelen nog hebt, haal je alles los en plaats alles weer netjes terug.

Druk de rode knop in en haal de 2 kleine pinnetjes er tussen uit.

Druk de rode knop in om de pinnen weer terug op de plek te doen.

Stap 6

Het terugplaatsen van alle onderdelen verhelpt vaak het probleem.

Plaats het onderdeel met de drukknop terug op het frame van de buggy en schroef deze weer vast.

Probeer nu nog eens het voorwiel terug in het frame te steken.

Hebben deze stappen het probleem niet verholpen, of mis je onderdelen zoals de veer en de metalen pinnen?

Het vervangen van de knop en behuizing is dan de volgende stap.

Je kunt een vervangend onderdeel bestellen via het aanvraagformulier

Tags: Neuswiel, Neuswiel Sporty, Neuswiel Sporty Dog Trailer, Knop Sporty, Rode Knop, Voorwiel Sporty, Voorwiel Sporty Dog Trailer