Hoe vervang ik de hoes van mijn Premium Cozy?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Bekijk de video of lees onderstaande instructies:

De hoes losmaken

1. Maak het klittenband los dat de hoes aan het frame verbindt.
  2. Rits de opening aan de achterkant van de wagen volledig open.
  3. Maak de schroeven los die de kap aan het frame verbindt. Zorg ervoor dat je de plastic ringen, schroeven en moertjes bewaard. Deze heb je weer nodig bij het vastmaken van de hoes.
  4. De kap zit dan nog vast aan een metalen stang achter aan de wagen. Bij sommige modellen zit er een rits achter in de kap, als je deze open ritst komt de kap los van de stang.
    Als deze rits er niet is, zul je de schroefjes onder de duwstang moeten losschroeven. Als je deze niet ziet, zul je de klittenbandjes moeten opschuiven zodat de schroefjes zichtbaar zijn.
  5. Neem de kap nu van het frame. Als je de stang hebt moeten losschroeven, haal je die nu uit de stof van de kap. Bewaar de stang en de schroefjes, deze heb je weer nodig bij het vastmaken van de hoes.
  6. Het onderste deel van de hoes haal je nu makkelijk los, als alle klittenband los is gemaakt.

De hoes vast maken

1. Plaats het onderste deel van de hoes op het frame. Vouw de voorkant van de hoes over de voorstang en maak het klittenband vast. Maak ook de andere klittenbandjes vast aan het frame.
  2. Als je de metalen stang bij de kap los hebt moeten maken, is dit het moment deze terug te plaatsen in de kap.
  3. Plaats de kap op het frame. Verbind de plastic onderdelen aan de zijkant van de kap en plaats aan beide kanten de plastic ringen, schroeven en moertjes terug. Draai goed aan, maar niet té strak om te voorkomen dat je het in de toekomst niet meer los kan draaien.
  4. Als de kap van jouw buggy een rits had, plaats de stang dan terug in de rits en rits deze dicht. Als je de stang hebt moeten losschroeven, is dit het moment deze terug te schroeven. De stang heeft een ronding, zorg dat de ronding naar boven wijst.
  5. Rits nu de opening aan de achterkant van de wagen nu dicht.
  6. Loop alle klittenbandjes na en zorg er voor dat ze stevig vast zitten aan het frame.