Hoe vervang ik de hoes van mijn InnoPet Adventure

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Bekijk de video of lees onderstaande instructies:

De hoes losmaken

1. Verwijder de schroeven die de kap verbinden aan de scharnieren van het frame.
  2. Verwijder de schroeven die de stof op zijn plek houd aan de achterkant van de buggy. Bewaar al de schroeven goed, deze heb je weer nodig bij het vastmaken van de hoes.
  3. Maak de drukknopen aan de voorkant van de cabine los.
  4. Maak het klittenband aan de onderkant van de cabine los.
  5. Trek nu de kap van de cabine uit de scharnieren op het frame.
  6. De hoes kan nu volledig van het frame verwijderd worden.

De hoes vast maken

1. Leg de hoes op het frame.
  2. Plaats de stang van de kap terug in de scharnieren op het frame van de buggy en schroef deze aan beide kanten vast.
  3. Vouw de voorkant van de stof over de stang aan de voorkant van de cabine, en maak de drukknopen vast.
  4. Bevestig de stof van de hoes aan de achterkant van de buggy met de schroeven die je er eerder uit hebt gehaald.
  5. Bevestig tot slot het klittenband aan de onderkant van het frame.