Hoe vervang ik de hoes van mijn Hercules 2.0?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Bekijk de video of lees onderstaande instructies:

De hoes losmaken:

1. Schroef met een kruiskopschroevendraaier de schroeven van de duwstang los en haal de duwstang van het frame.

2. Open de twee ritsen aan de achterkant van de buggy.

3. Maak al het klittenband aan de onderkant van de buggy los.

4. Aan de binnenkant van de cabine vind je aan de voorkant twee ritsen, maak deze los.

5. Verder in de cabine zit aan de linker- en rechterzijde een rits, maak deze los.

6. Til de hoes omhoog. Maak het klittenband los aan de bovenkant en de zijkanten van de bovenste stang van het frame.

7. Maak nu de rits los waarmee de bodemplaat aan de hoes vast zit. Verwijder eventueel de bodemplaat van het frame.

De hoes vastmaken:

1. Plaats de bodemplaat op het frame, leg de hoes over de bovenkant van het frame en verbind de twee onderdelen met de rits aan de achterkant van de buggy.

2. Maak het klittenband vast aan de bovenkant en zijkanten van de bovenste stang van het frame.

3. Vouw de stof over het frame. Maak de ritsen aan de binnenkant van de cabine aan de linker- en rechterkant vast.

4. Maak ook de twee ritsen vast die aan de voorkant aan de binnenkant van de cabine zitten.

5. Maak nu al het klittenband aan de onderkant van de buggy vast.

6. Maak de twee ritsen aan de achterkant van de buggy vast.

7. Plaats de duwstang terug op zijn plek en maak vast met de twee schroeven.