Hoe vind ik het productienummer van mijn product?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Om je beter te kunnen helpen met je product, hebben onze klantenservice medewerkers het productienummer van jouw hondenbuggy nodig.Zoek hieronder het model van jouw product en zie waar je het productienummer van jouw hondenbuggy kunt vinden.

 

Het productienummer van onderstaande hondenbuggy's vind je op de sticker "For Pet Only" op het frame van de wagen.

Abon_.jpg

 

De InnoPet Premium Cozy heeft het productienummer op een sticker onder het spatbord aan de voorkant van de buggy. Draai de wagen ondersteboven om de sticker onder het spatbord te vinden.

Premium Cozy.jpg

 

De InnoPet All Terrain heeft het productienummer op een sticker op het frame van de ondermand. Wellicht dat je de mand moet los maken om de sticker te kunnen zien.

All Terrain.jpg

 

De InnoPet Comfort EFA Eco en InnoPet Comfort Air Eco hebben beide het productienummer op een sticker op het frame van de ondermand.

Wellicht dat je de mand moet los maken om de sticker te kunnen zien.

Comfort.jpg

 

De InnoPet Hercules 2.0 heeft het productienummer op een sticker op een stang aan de binnenkant van de cabine staan. Bij sommige modellen zit de sticker onder het klittenband waarmee de hoes aan het frame vast zit.

Hercules.jpg

 

De InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe heeft het productienummer op een sticker op een stang aan de binnenkant van de cabine staan. Bij sommige modellen zit de sticker onder het klittenband waarmee de hoes aan het frame vast zit.

Sporty Deluxe.jpg

 

De InnoPet Sporty Evolution heeft het productienummer op een sticker op een stang aan de binnenkant van de cabine staan. Bij sommige modellen zit de sticker onder het klittenband waarmee de hoes aan het frame vast zit.

Sporty Evolution.jpg

 

De InnoPet Urban Eco heeft het productienummer op een sticker op het frame van de ondermand.

Wellicht dat je de mand moet los maken om de sticker te kunnen zien.

Urban Eco.jpg

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0