Garantie verlengen van je InnoPet Premium Cozy

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Verleng hier de garantie van je Premium Cozy met 2 extra jaar.

Wat heb je nodig:

1. Productienummer van je Premium Cozy
    Dit nummer is 7 cijfers lang en begint met 50 of 13.
    Je vindt het productienummer op een sticker onder het spatbord aan de voorkant van de buggy. Draai de buggy ondersteboven om de sticker onder het spatbord te vinden.Premium Cozy 2.jpg
  2. Aankoopbewijs
    Voeg een kopie of foto van je bon, factuur of aankoopbewijs toe in .jpg, .png of .pdf bestand.

Klik hier om naar het formulier te gaan voor het verlengen van je garantie*

*let op! Dit formulier is in het Engels en alleen bedoeld voor de InnoPet Premium Cozy hondenbuggy.